dissabte, 10 de novembre del 2012

Edició de les pestanyes

Bon dia nois i noies!

Actualment estem editant les pestanyes del blog excepte la de les activitats, la qual omplirem posteriorment.
Cadascuna de nosaltres s'ha encarregat d'algunes pestanyes concretes, les quals anem redactant i modificant de mica en mica. En relació a la pestanya de Futurs Possibles, hem obert un grup al facebook on exposem les nostres idees sobre aquest apartat i llavors, una de nosaltres s'encarregarà de redactar-ho.

Així doncs, acabarem d'omplir i perfeccionar el que ens queda en aquests propers dies.

Companys/es, esperem que passeu una bona estada a l'escola i que gaudiu del afecte que els nens i nenes ens transmetran.

Fins aviat!!!

dimarts, 6 de novembre del 2012

Modificació d'alguns aspectes

Bon dia a tothom!

Fa uns dies els nostres companys van avaluar-nos el blog i ens van donar la seva opinió així com algunes propostes de millora.
Nosaltres, detingudament, vam reflexionar sobre les seves aportacions i aquestes són les mesures que hem decidit prendre:
- El subtítol anterior no era gaire representatiu, motiu pel qual hem cregut necessari modificar-lo.
- La lletra l'hem fet un xic més grossa en vista que abans no es llegia prou bé.
- El fons era massa fosc i unes fotografies distreien l'atenció del text. Així doncs, hem aplicat alguns canvis en el disseny.
- La pestanyeta dels objectius l'hem col·locat al seu lloc corresponent, cosa que abans no era així.
- La presentació l'hem posat a la barra lateral. Algú va comentar-nos que no quedava gairebé si la incolíem en l'apartat d'objectius.
Finalment, com a aportacions pròpies hem decidit, en primer lloc, obrir una pestanya amb la localització d'aquest municipi, i en segon lloc, crear un gatget amb el recurs del Voki que és la "mascota" del nostre blog. Aquest simpàtic peixet us dóna la benvinguda.

Això és tot per ara. Properament procedirem a redactar el contingut de les altres pestanyes.

Salutacions!